2014. május 17., szombat

Csipkebogyó csipkemanóknak

Gyerekeknek ajánlott gyógynövényeink egyike a csipkebogyó. Mi is készülhet belőle? Ősszel gyűjtött érett terméseiből készül a hecsedli lekvár, és a csipkeszörp. Szárított terméséből pedig teát készíthetünk önmagában vagy finom teakeverékekben élvezhetjük az ízét. 

Termékeink között megtaláljátok a finom csipkeszörpöt. Magas a C-vitamin tartalma, frissítő, erősítő hatása van. Mindennapos fogyasztásra ajánljuk nektek is és csemetéiteknek is. 


Csipketeát önmagában is árusítunk filteres és szálas kiszerelésben egyaránt. Egész bogyóként és apróra törve. Hideg áztatással készíthetsz belőlük finom, C-vitaminban és magnéziumban gazdag italt. Akár minden nap fogyaszthatjátok, mézzel és citrommal ízesítve nagyon finom. Az egész családnak ajánljuk.



Csipkebogyót tartalmaz a kópéknak készült málna ízű Herba Kids teakeverék és a Babamosoly gyerekeknek szánt teakeveréke is. A Herba Kids tea roiibos, csipkebogyó, bodzabogyó és áfonya keveréke. A Babamosoly hibiszkuszvirágból, csipkebogyóból és kamillavirágokból készült.


fotók: Banga Szilvia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése